ThetaHealing® egyéni kezelés

„A théta az elalvás előtti mély ellazulás állapota.

Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra,

ám már a tudatalattinkat is elérjük, ahová nem csak az ötletek, a kreativitás vagy az álmok tartoznak,

de a hitrendszerünk és a félelmeink is. Ráadásul ilyenkor egyszerű vizualizációval meg is változtathatjuk ezeket.”

(Vianna Stibal)

A THETAHEALING® egyéni kezelés menete:

◊  Théta (agyhullám) meditációs állapotban kapcsolódunk egy vizualizáció segítségével, a mindenség legmagasabb szintű szeretetéhez és energiájához

◊  Ebben az állapotban (tudatos theta állapot) megtaláljuk a tudatalattiban futó programokat, akadályokat

◊  Majd a technika segítségével megváltoztatjuk negatív hitrendszereinket és félelmeinket, akadályainkat, blokkjainkat feloldjuk

◊  Betöltünk pozitív megerősítéseket, érzéseket és lehetőségeket az életünkbe.  

 

A THETAHEALING® egyéni kezelés hatása:
◊  OLDJA a bennünk lévő BLOKKOKAT és ELAKADÁSOKAT

◊  MEGTALÁLJUK segítségével a PROBLÉMA GYÖKERÉT, ami segíti a megoldást, a változásokat, és így az életünkben egy új rálátást hoz létre

◊  Testi, lelki, szellemi és spirituális szinten egyaránt pozitív változásokat érhetünk el és tapasztalhatunk majd az életünkben fizikai síkon is.

 

A kezelés időtartama: 60-90 perc

 

A kezelés díja: 18 000 Ft/alkalom

 

Ha úgy érzed szükséged van egy ThetaHealing oldásra, várlak nagy szeretettel.

 

Kovácsné Domine Betti

Certified ThetaHealing® Master & Instructor

Vélemények az oldásról:

"A fejemen keresztül erős nyomást éreztem, mintha az energia ráülne a fejemre, és amikor elengedtük a fénybe a dolgokat, akkor megszűnt."

"Mary"

"Jól hatott, olyan dolgok kerültek elő, ami különben nem jutott volna eszembe...Az állóvíz felkavarodott, de ez jó. Szkeptikus voltam, de örülök, hogy bevállaltam."

"Imi"

"Átélni volt jó a problémát, rázott a hideg és folyt a könnyem. Jó volt visszautazni a gyerekkoromba. Nagyon élveztem."

"Anikó"

"Aha élmény volt, bele tudtam élni magamat a meditációba, rádöbbentem, hogy olyan dolgok jöttek fel, amiről már nem is gondoltam volna, hogy ott vannak."

"Szilvi"

"Ma megint egy csodát éltem meg. Kipróbáltam a Theta Healing energia terápiát. Érdekes, felkavaró, megvilágosító állapotba kerültem. Sok mindenre választ kaptam. Megismertem egy nagyszerű módszert, amellyel folytathatom az utam, hogy felfedezzem a problémák gyökerét, feloldjam, elengedjem, megoldjam a nehézségeket. Hogy kicseréljem a negatív energiámat pozitívra és kiabálás, idegeskedés helyett csenddel és szeretettel töltsem meg a házam, családom. Nagyon köszönöm, hogy megmutattad a fényt az alagút végén Kovácsné Domine Betti 🙏Képzeld, hogy már ma érzem a változást! Nem is tudom, mikor voltam ilyen türelmes a gyerekekkel utoljára, mint ma 🙂 Máskor is segítettél már, más módszerrel. Mindenképp ajánlom annak, akinek problémája van, megoldhatatlannak látszó életfeladattal küzd. Kinek nincs? ..."

"Emese"

"Az oldás Bettivel egy fantasztikus dolog! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nagyon sokat segít az életben! Feloldja a blokkokat, gátakat amikre nincsen szükségünk az életben! És ez tényleg igy van! Többször voltam már oldatni és rengeteg változás történt az életemben! Köszönöm Bettinek és Nagyon Hálás vagyok, hogy ennyi mindenben segítette már az életemet! "

"B. Ágota'